Vi fikk det vi ønsket oss

– Hamar internasjonale folkedansklubb ønsket seg en tur ut i verden for å feire klubbens 30 år med danseglede. Vi landet på Kreta og søkte på nettet. Der var det noe som het "Døråpneren"/dorapneren , tok kontakt med Anne Marie, og så var det gjort. Hun syntes dette var spennende. Hun var på hugget da flybilletter ble lagt ut, så den reisen ble rimelig.

Les mer …

Med smil i hjertet

– Det er med smil i hjertet jeg ser tilbake på oppholdet/kurset på Kreta, Paleochora. Overskriften på kurset lovet påfylling og inspirasjon. Jeg fikk akkurat det! Da jeg kom hjem følte jeg at jeg hadde vært borte en evighet. Det sier vel mye!

Hvis du ønsker å få mer kontakt med ditt indre er metodene, som benyttes på kurset, en måte å oppnå dette på. Men vær åpen, vær begeistret. Vær ærlig ! Slipp deg løs! Det er fullt mulig og reise fra kurset fyllt med glede, ro og ny kunnskap! Gi deg selv en gave, reis til Paleochora. Du vil få en opplevelse du for alltid vil ta med deg videre!

Grethe Marie Bakke

 

Svømming og dans gjorde godt

Tusen takk for flott tur til Kreta.  Prøver å praktisere litt eft ang søvn og det har nok hjulpet noe,  har sovnet noen ganger midt i "programmet"  så da må en si seg fornøyd.  Må komme igang med litt dans for meg selv .  Vet ikke hva som hjalp mest, men har ikke hatt vondt i ryggen etter jeg kom hjem, så det var vel svømming pluss dans tilsammen som gjorde godt. 

Hilsen Randi Auen


 

 

Ny energi

Hei ! Først takk for et veldig flott kurs i vakre omgivelser. Jeg kom hjem med ny energi, og er takknemlig for all det jeg fikk med meg videre i livet. Kurset var lagt opp uten noen form for stress, men slik at jeg også fikk anledning til å nyte naturen og alt omkring oss. Den fine turen i ravinen, båtturen, men ALLERMEST de gode samtaler, dansen på taket, og timen med deg. Det er aldri for sent å lære, aldri for sent å se livet i mange forskjellige settninger. " De 4 verdene " ble en ny opplevelse for meg. Boken " Dørene til dit indre " har jeg bestilt hos bokhandelen.

Hilsen Kirsten Kvernes

 

Kopirett © Døråpneren 2015 - Utviklet av 2T&T-NORDIC