Skrivekurs på Kreta

Skrivekurset høsten 2021 ble til inspirasjon og glede for en liten gruppe. Vi har likevel valgt å ikke arrangere flere skrivekurs på Kreta inntil videre.

 

Vi byr på et skrivekurs for deg som vil ta vare på dine egne og familiens minner, muligens først og fremst for barn og barnebarn, men kanskje også for andre du tror kan ha glede av det. For deg som har lyst til å ta vare på minnene! Bli med på en annerledes ferie på Kreta i pittoreske omgivelser i vakre Paleochora, på sørvest-siden av Kreta.

Frigjør minner gjennom dans og bevegelse og skriv så blekket spruter!

Kristi Kinsarvik vil snakke om hvordan du kommer i gang, hvordan du kan huske mer enn du tror og andre nyttige ting. Det blir satt av god tid til skrivearbeid, og hun vil være der for å hjelpe med tips og råd.

Anne Marie Sander har jobbet med mennesker både fysisk og psykisk. Minner setter seg i kroppen. Gjennom  frigjørende dans og bevegelse kan du komme i kontakt med sider ved deg selv som kan åpne veien inn til barndommens rike minnebok. 

Tid: Vårkurs:   29.5 - 5.6 - 2021 AVLYST pga corona

      Høstkurs: 28.8 - 4.9 - 2021

Pris: Kr. 6.000 Tilbud høstkurset Kun kr. 5000,-.

Reise, kost og losji kommer i tillegg.

Sted: Paleochora på sørvestsiden av Kreta

Meld deg på her.

 Kristi har laget kurs for folk som vil skrive om sin egen barndom og familie, som hun har holdt en rekke ganger til glede for mange og det er mange som har kommet i gang med å skrive ned sine minner fra egne liv, noe som vil bli til stor glede for etterkommerne. 

Ideen til å laget dette kurset fikk hun da hun tok en master i faglitterær skriving. Master-teksten ble til bok: "Barndom mellom øst og vest", og etterpå tenkte hun at det sikkert er mange som ønsker å skrive om sitt eget liv, som et minne til ettertida. Det er dette Kristi hjelper til med. 

Anne Marie Sander skal lede sesjoner med frigjørende dans. Det vil bli undervist i noen enkle polynesiske danser, som er regissert for å åpne opp i kroppen og frigjøre livsglede, kreativitet og kraft. Hun vil også snakke om å skape mer bevissthet om hvordan vi kan tolke hva kroppen forteller oss. 

I tillegg kan Anne Marie, dersom det er ønske om det i gruppen, også lære bort enkle teknikker til å bruke for å redusere angst og uro og hjelpe deg til mer målrettet å nå dine mål.

Kristi og Anne Marie vil sammen forsøke å legge grunnlaget for at du skal bli modigere og stole på egne evner til å skrive og til å uttrykke det du har lyst til. Du er verdifull, og dine erfaringer og minner kan bli av stor glede og betydning for dine etterkommere.

Meld deg på kurset vårt og få noen nye innsikter og verktøy til å nå målene dine! En uke i solen hvor du kan fokusere bare på deg selv uten krav fra familie, arbeid eller venner. 

Undervisningen foregår i vakre omgivelser i Paleochora - en liten perle på sørvestkysten av Kreta. Den kretensiske gjestfriheten, naturen, maten sammen med kurset og de gledesfylte aktivitetene vil bidra til at dette blir minnerik ferie! Kanskje du får deg noen nye venner!

Meld deg på her.

OM KURSLEDERNE:

Kristi Kinsarvik:

Lærerskole

Mellomfag i historie

Grunnfag i norsk

Ole Bull Akademiet

Master i faglitterær skriving.

Kristi er sanger og har gitt ut en LP (Convivium 1971 på Polydor) og en CD (Akantus 1992 på Grappa).

Hun har skrevet boka «Barndom mellom øst og vest», og har skrevet og framfører forestillinger. www.kristikinsarvik.no

Anne Marie Sander:

4 års psykologistudier.

Utdannet sosionom med lang erfaring som behandler i voksenpsykiatriske poliklinikker. Har også utdannet seg i energipsykologi, massasje og kroppsterapi. 

Drevet egen klinikk side 1995.

Har blant annet holdt danse- og malekurs på Kreta i mange år sammen med Eva Von Hanno, samt massasjekurs i inn- og utland.

PALEOCHORA - hva byr den på? 

Her finnes mange koselige butikker, kafeer og restauranter. Om kvelden gjøres sentrum av Paleochora om til gågate. Kafeer og tavernaer setter stoler og bord ut i gaten og det blir en veldig trivelig stemning. Det er 2 strender i Paleochora; en sandstrand og en rullesteinstrand. Kanskje har du lyst til å leie sykkel og finne små strender du kan ha mer eller mindre for deg selv. Liker du å gå i fjellet, kan du vandre i en vakker fjellravine som heter Agia Irini. Trives du i båt kan du reise på Delfinspotting, eller ta båten til en av de andre småstedene langs kysten. Det finnes forskjellige SPA opplevelser, som du kan skjemme bort deg selv med: fiske-spa, manikyr, pedikyr og massasje. Jeg kan anbefale en flink frisør, som  klipper, vasker, striper og føner (for ca 50 euro). Du kan også benytte anledningen til å få deg rimelige nye briller hos landsbyens optiker. Anbefales! Ønsker du å benytte deg av frisør og optiker bør det avtales med meg i forkant.

En ettermiddag tar vi turen vi opp til en liten landsby, hvor vi blir tatt imot av en ung, sjarmerende og kunnskapsrik kretenser, som heter Lucky! Han vil guide oss rundt i landsbyen og omegn. Her får du et meget interessant innblikk i dagligliv og kulturhistorie på Kreta. Lucky er en morsom forteller, så dette vil du ikke gå glipp av! Etterpå spiser vi middag på landsbyens eneste taverna! Turen er frivillig og ikke inkludert i prisen.

 

 

View the embedded image gallery online at:
https://www.dorapneren.no/skrivekurs.html#sigProId796ce76274

 

Publisert i Eventer

Kopirett © Døråpneren 2015 - Utviklet av 2T&T-NORDIC