Danse- og malekurs på Kreta 2022

 


iVi byr på et spennende kreativt malekurs for deg som er ønsker å bryte med indre begrensende holdninger,  frigjøre kreativitet og kraft gjennom dans, meditasjon og bevegelse. Her vil du lære ulike teknikker innen tegning og maling. Bruk gjerne dine egne foretrukne metoder og få inspirasjon til å bli enda bedre! 

Anita har lang allsidig erfaring innen tegning, akrylmaling, vannfarger og illustrasjon og har undervist i over 10 år. Ho har jobba med portrett, landskap, fugler mm og deler og tips om koss ta vare på kunstnersjela vår og det å være sensitiv. Hun tegner og maler det meste og kan hjelpe deg med alt fra skisser til svært naturalistisk tegning og maling. Vi koser oss med å tegne skisser og male i Paleochoras trivelige atmosfære. Anita vil hjelpe deg å trylle med malekosten.

Vi skal danse frigjørende danser og også noen regisserte danser fra Polynesia, som er designet for å åpne opp i kropp og sjel. Du har kanskje hørt om maorienes hellige dans, Haka, som ofte blir fremført foran store kamper på New Zealand. Gjennom denne dansen kan du virkelig få kjenne på urkraften i deg! Det blir også tid til meditasjoner, hvor det blir fokusert på hvem du er og hvordan du ønsker å ha det i livet ditt. Vi skal danse på takterrassen på hotellet til Manto.  Anne Marie vil skape bevegelse der det er stagnasjon. Er du kanskje en av de som tror det du gjør ikke er bra nok? Da er du ikke alene. Anne Marie hjelper deg å frigjøre din kreativitet og til å overskride dine indre begrensninger, så du kan male både friere og lettere, ja rett og slett bli en modigere og bedre versjon av deg selv.

Det å ta vare på seg selv som sensitiv og kunstnersjel er også noe Anita brenner for, siden dette ikke er allmenn kunnskap og ofte må erfares. Hun elsker kombinasjonen med dans og maling fordi dansen ofte hjelper oss både med den kreative flyten og å holde oss i form

 

PALEOCHORA - hva byr den på? 

Her finnes mange koselige butikker, kafeer og restauranter. Om kvelden gjøres sentrum av Paleochora om til gågate. Kafeer og tavernaer setter stoler og bord ut i gaten og det blir en veldig trivelig stemning. Det er 2 strender i Paleochora; en sandstrand og en rullesteinstrand. Kanskje har du lyst til å leie sykkel og finne små strender du kan ha mer eller mindre for deg selv. Liker du å gå i fjellet, kan du vandre i en vakker fjellravine som heter Agia Irini. Trives du i båt kan du reise på Delfinspotting, eller ta båten til en av de andre småstedene langs kysten. Det finnes forskjellige SPA opplevelser, som du kan skjemme bort deg selv med: fiske-spa, manikyr, pedikyr og massasje. Jeg kan anbefale en flink frisør, som  klipper, vasker, striper og føner (for ca 50 euro). Du kan også benytte anledningen til å få deg rimelige nye briller hos landsbyens optiker. Anbefales! Ønsker du å benytte deg av frisør og optiker bør adet vtales med meg i forkant.

En ettermiddag tar vi turen vi opp til en liten landsby, hvor vi blir tatt imot av en ung, sjarmerende og kunnskapsrik kretenser, som heter Lucky! Han vil guide oss rundt i landsbyen og omegn. Her får du et meget interessant innblikk i dagligliv og kulturhistorie på Kreta. Lucky er en morsom forteller, så dette vil du ikke gå glipp av! Etterpå spiser vi middag på landsbyens eneste taverna! Turen er frivillig og ikke inkludert i prisen.

 

 

TId: 04.06 - 11.06 - 2022

Pris: Kr. 6.500  Melder du deg på innen 31.01 - 2022 får du kurset for 5900. 

Reise, kost og losji kommer i tillegg. Det er ønskelig at du booker hotell via Anne Marie, som også er behjelpelig med bestilling av flyreise. 

Sted: Paleochora på sørvestsiden av Kreta

 

Les mer …

VIl du lage ditt eget kurs på Kreta?

La Døråpneren skreddersy kurs etter dine ønsker på Kreta. 

 PALEOCHORA:

Her kan du ha kurset innendørs i et konferanserom på Libyan Princess hotell, hvor dere selvsagt også kan bo eller bo i herlige familiedrevne hoteller med god standard og nyte livet i en perle ved det Libyske havet sørvest på Kreta! Jeg anbefaler disse hotellene, som ligger i gangavstand fra hverandre: Manto, Oreia og Villa Rena-Kristina.

 paleochora panorama 02

 

Legg bryllup eller andre store dager til Kreta

Arrangementene skjer i Paleochora, en pittoresk liten landsby på sørvestsiden av Kreta. 
Vi bruker følgende hotell, som alle er hotell med meget god standard:Manto, Oreia, Villa Rena-Kristina  og Libyan Princess. Dersom du ønsker å ha et større selskap er det en fordel at folk bor i nærheten av hverandre, og det er bare få minutters gange mellom disse hotellene. Priser er avhengig av sesong og antall personer og oppgis på forespørsel. Fra ca 60  euro. Det er viktig å være ute i god tid med planlegging, helst et år, da dette er populære hoteller som raskt blir fylt opp. Selve dagen blir holdt i lukket selskap hos Manto. Hun har en liten perle av et sted, som utgjør en vakker ramme rundt enhver feiring. Her er plass til ca 60 personer, men det blir intimt og koselig selv om dere er langt færre.

Blomster, kaker, hest og vogn, klovn som kan brukes for å underholde barn, fotograf, frisør og sminkøse bestilles etter ønske. 
Alle prisene er meget behagelige og vi vil gjøre alt for å imøtekomme dine behov og ønsker for å få en uforglemmelig feiring.

Jeg har erfaring fra å arrangere både bryllup og andre store dager og har også arrangert jubileum for en folkedansgruppe.

Les mer …

Skrivekurs på Kreta

Skrivekurset høsten 2021 ble til inspirasjon og glede for en liten gruppe. Vi har likevel valgt å ikke arrangere flere skrivekurs på Kreta inntil videre.

 

Vi byr på et skrivekurs for deg som vil ta vare på dine egne og familiens minner, muligens først og fremst for barn og barnebarn, men kanskje også for andre du tror kan ha glede av det. For deg som har lyst til å ta vare på minnene! Bli med på en annerledes ferie på Kreta i pittoreske omgivelser i vakre Paleochora, på sørvest-siden av Kreta.

Frigjør minner gjennom dans og bevegelse og skriv så blekket spruter!

Kristi Kinsarvik vil snakke om hvordan du kommer i gang, hvordan du kan huske mer enn du tror og andre nyttige ting. Det blir satt av god tid til skrivearbeid, og hun vil være der for å hjelpe med tips og råd.

Anne Marie Sander har jobbet med mennesker både fysisk og psykisk. Minner setter seg i kroppen. Gjennom  frigjørende dans og bevegelse kan du komme i kontakt med sider ved deg selv som kan åpne veien inn til barndommens rike minnebok. 

Tid: Vårkurs:   29.5 - 5.6 - 2021 AVLYST pga corona

      Høstkurs: 28.8 - 4.9 - 2021

Pris: Kr. 6.000 Tilbud høstkurset Kun kr. 5000,-.

Reise, kost og losji kommer i tillegg.

Sted: Paleochora på sørvestsiden av Kreta

Meld deg på her.

Les mer …

Kopirett © Døråpneren 2015 - Utviklet av 2T&T-NORDIC