Danse- og malekurs på Kreta 2023

 
Vi byr på et nytt spennende kreativt malekurs for deg som er ønsker å bryte med indre begrensende holdninger, frigjøre kreativitet og kraft gjennom dans, meditasjon og bevegelse. Her vil du lære ulike teknikker innen tegning og maling. Bruk gjerne dine egne foretrukne metoder og få inspirasjon til å bli enda bedre! 

Du har kanskje hørt om maorienes hellige dans, Haka, som ofte blir fremført foran store kamper på New Zealand. Gjennom denne dansen kan du virkelig få kjenne på urkraften i deg! Det blir også tid til meditasjoner, hvor det blir fokusert på hvem du er og hvordan du ønsker å ha det i livet ditt. 

Meld deg på kurset vårt og få noen nye innsikter og verktøy til å nå målene dine! En uke i solen hvor du kan fokusere bare på deg selv uten krav fra familie, arbeid eller venner.  Undervisningen foregår i vakre omgivelser i Paleochora - en liten perle på sørvestkysten av Kreta. Den kretensiske gjestfriheten, naturen, maten sammen med kurset og de gledesfylte aktivitetene vil bidra til at dette blir minnerik ferie! Kanskje du får deg noen nye venner! 

Vi skal danse på takterrassen på hotellet til Manto. Anne Marie vil skape bevegelse der det er stagnasjon. Er du kanskje en av de som tror det du gjør ikke er bra nok? Da er du ikke alene. Både Anita og Anne Marie hjelper deg å frigjøre din kreativitet og til å overskride dine indre begrensninger, så du kan male både friere og lettere, ja rett og slett bli en modigere og bedre versjon av deg selv. 

Det å ta vare på seg selv som sensitiv og kunstnersjel er også noe Anita brenner for, siden dette ikke er allmenn kunnskap og ofte må erfares. Hun elsker kombinasjonen med dans og maling, fordi dansen ofte hjelper oss både med den kreative flyten og å holde oss i form. 

Sted: Paleochora på sørvestsiden av Kreta  

Tid: 3.-10. juni 2023 

Pris: Kr. 6.900  

Melder du deg på innen 31. desember 2022 får du kurset for 6190.  

Reise, kost og losji kommer i tillegg. Det er ønskelig at du booker hotell via Anne Marie, som også er behjelpelig med bestilling av flyreise.  

Meld deg på her

OM KURSLEDERNE: 

Anita Våmartveit

Utdannet ved Gemini School of Illustration - 3 årig Diploma with distinction 1990 Tegning form og farge, Voss Nlp-practitioner, Touch for health - kinesiologi Coachingkurs, Speak & Inspire nettkurs med Lisa Nichols. 

Har drevet eget galleri og hatt både separatutstillinger og vært med på flere fellesutstillinger. Anita har holdt kurs innen tegning og maling siden 2007, nå også onlinekurs.   Frilansillustratør og biletkunstnar  Romaner/noveller for ukeblader Portrett Bøker og kort Landskap, fugler, blomster mm Livredning og etikettillustrasjon Tegning, akrylmaling, vannfarger og tusj 

Anne Marie Sander 

Utdannet sosionom mange års erfaring fra psykiatrisk poliklinikk. Tok utdannelse i Ma-uri massasje - en treåring utdannelse i massasje og kroppsterapi som bygger på gamle polynesiske tradisjoner. Drevet egen klinikk siden 1995. Undervist i massasje i mange år i inn og utland for Ma-uri instituttet i Danmark / New Zealand. Holdt selvutviklingskurs, dans og malekurs sammen med Eva von Hanno i mange år på Kreta, kurs i Feng Shui og flere andre kurs. Holdt en rekke kurs i selvutvikling.   

Meld deg på her

Teksten fortsetter under bildene.

View the embedded image gallery online at:
https://www.dorapneren.no/reiser.html#sigProIdbb21d1bb0f

PALEOCHORA - hva byr den på?  

Her finnes mange koselige butikker, kafeer og restauranter. Om kvelden gjøres sentrum av Paleochora om til gågate. Kafeer og tavernaer setter stoler og bord ut i gaten og det blir en veldig trivelig stemning. 

Det er to strender i Paleochora; en sandstrand og en rullesteinstrand. Kanskje har du lyst til å leie sykkel og finne små strender du kan ha mer eller mindre for deg selv. Liker du å gå i fjellet, kan du vandre i en vakker fjellravine som heter Agia Irini. Trives du i båt kan du reise på Delfinspotting, eller ta båten til en av de andre småstedene langs kysten. 

Det finnes forskjellige SPA-opplevelser som du kan skjemme bort deg selv med: fiske-spa, manikyr, pedikyr og massasje. Vi kan anbefale en flink frisør, som  klipper, vasker, striper og føner (for ca 40 euro). Du kan også benytte anledningen til å få deg rimelige nye briller hos landsbyens optiker. Anbefales! Ønsker du å benytte deg av frisør og optiker bør det avtales med oss i forkant. 

En ettermiddag tar vi turen vi opp til en liten landsby som heter Azogires. Her blir vi tatt imot av en ung, sjarmerende og kunnskapsrik kretenser som kalles Lucky! Han vil guide oss rundt i landsbyen og omegn. En langsom spasertur som vi bruker omlag 3 timer på. Her får du et meget interessant innblikk i dagligliv og kulturhistorie på Kreta. 

Lucky er en morsom forteller, så dette vil du ikke gå glipp av! Etterpå spiser vi middag på landsbyens eneste taverna!  Turen er frivillig og ikke inkludert i prisen. Koster 25 Euro inkludert omvisning og en fantastisk middag med mange gode greske spesialiteter. Taxi kommer i tillegg.  

MELD DEG PÅ DANSE- OG MALEKURS

Sted: Paleochora på sørvestsiden av Kreta  

Tid: 3.-10. juni 2023 

Pris: Kr. 6.900  

Melder du deg på innen 31. desember 2022 får du kurset for 6190.  

Reise, kost og losji kommer i tillegg. Det er ønskelig at du booker hotell via Anne Marie, som også er behjelpelig med bestilling av flyreise.  

Meld deg på her

 

Legg bryllup eller andre store dager til Kreta

Arrangementene skjer i Paleochora, en pittoresk liten landsby på sørvestsiden av Kreta. 
Vi bruker følgende hotell, som alle er hotell med meget god standard:Manto, Oreia, Villa Rena-Kristina  og Libyan Princess. Dersom du ønsker å ha et større selskap er det en fordel at folk bor i nærheten av hverandre, og det er bare få minutters gange mellom disse hotellene. Priser er avhengig av sesong og antall personer og oppgis på forespørsel. Fra ca 60  euro. Det er viktig å være ute i god tid med planlegging, helst et år, da dette er populære hoteller som raskt blir fylt opp. Selve dagen blir holdt i lukket selskap hos Manto. Hun har en liten perle av et sted, som utgjør en vakker ramme rundt enhver feiring. Her er plass til ca 60 personer, men det blir intimt og koselig selv om dere er langt færre.

Blomster, kaker, hest og vogn, klovn som kan brukes for å underholde barn, fotograf, frisør og sminkøse bestilles etter ønske. 
Alle prisene er meget behagelige og vi vil gjøre alt for å imøtekomme dine behov og ønsker for å få en uforglemmelig feiring.

Jeg har erfaring fra å arrangere både bryllup og andre store dager og har også arrangert jubileum for en folkedansgruppe.

Les mer …

Kopirett © Døråpneren 2015 - Utviklet av 2T&T-NORDIC